Nya startsidan
Gamla startsidan
Bli medlem
Medlemsskatepics
Favoritskatepics
worldimproving.com-bilder
Videoartiklar
Svenska skatevids
Utländska videos 1
Utländska videos 2
Utländska videos 3
Skatekalender
You Skate Girl
Onlinelista
Forum
Artiklar
Omröstningar
Brotherhood Plaza
Kontakt
Nyhetsbrev
Med den här kan du tipsa andra och sprida just den delen av worldimproving.com som du är inne på när du klickar här.

Du kan också bokmärka eller maila länken till denna sidan med den här knappen.

Reportage: No Limit Tour Linköping
15 jul kl 10:28

Nu har vi avverkat mer än halva touren. Känns helt sjukt. Vi börjar redan bli nostalgiska och snacka om reunion. Linköpings park var de flesta tjejernas favoritspot av de vi besökt än så länge. Den funkade för alla åkstilar och tjejerna nyttjade ytan till max.

Efter en väldigt smidig resa från Stockholm så gled vi in med våra limousin-lookalike-bussar till Ekholmsgården där vi skulle bo. När vi öppnade dörrarna var lyckan total. Storbildstv, biljard, tv-spel, fussball, replokaler, pingisbord, basketkorgar och massa soffor att sova i.

Efter ett skönt kvällshäng med film, dreadsmaking och kvällskate så la vi oss relativt tidig för att möta en ny dag med en ny uppvisning. Det kändes verkligen att vi har fått in rutinen nu. Allt flöt på bra med musik, speaker, grillning, uppvisning, skateskolan, coachningen och utdelningen av alla give aways.

Det var kul att det kom så många lokala skatare och peppade tjejerna. Linköpings åkare verkar tycka att det var grymt kul att ha lite tjejer att åka med och styrde tillsammans med våra åkare upp en grym efterskate. En av aktiviteterna var Game of S.K.A.T.E. där Johanna Juzelius knep andra platsen tätt inpå vår speaker Chris Ã…ström. Nina Troeng delade andraplatsen med the local "Mackan Korean".

Vi hade även möte med föreningen som bland annat har hand om skateparken och Hangaren (den lokala skatehallen). Vi snackade samarbete mellan dem och med Vi Unga och Studieförbundet Vuxenskolan. SV och Vi Unga är medarrangörer och har finansierat hela turnén. Dom var peppade på att skapa ett samarbete efter att vi berättat om allt kungligt som Vi Unga/SV kan göra för skatare och skateföreningar. Vi började även snacka samarbete kring ett skatecamp för tjejer i oktober i Linköping. Vilka är pepp?

Nu är vi framme i Jönköping och inte för att skryta om boende igen men just nu ligger vi alla i fällsängar som Ungdomens hus i Jönköping tagit fram till oss. Dessa ligger fint uppställda framför en projektor där vi nu ser på film. We are living la vida loca!

Vi har dock en liten oro inför morgondagen. Ingen vet något om Jönköping och vi ska skata inne i en hall som egentligen är stängd just nu. Men vi ska upp i gryningen och dela ut flyers på stan och sjunga no limit låten i vår megafon. Förhoppningsvis lockar det en drös folk i alla fall.

Kolla bildserie från Linköping här.

Visst håller ni er uppdaterad på vår blogg också? www.blogg.nolimitskate.se och www.nolimitskate.se.

Fler No Limit Tour-nyheter:
Bildserie från Alingsås.
Reportage från Alingsås.
Bildserie från Jönköping.
Reportage från Jönköping.
Bildserie från Linköping.
Reportage från Linköping.
Bildserie från Skarpnäck.
Reportage från Skarpnäck.
Reportage från Uppsaladagen.
Bilder från Umeådagen.
Reportage från Umeå, Sundsvall och tourplan.
No limits hemsida.
No Limit-bloggen.


Logged in members can add comments here.


Copyright worldimproving.com. Kontakt: info@worldimproving.comanvändare


lösenord
glömt lösenord?
bli medlemSlumpa medlem