Nya startsidan
Gamla startsidan
Bli medlem
Medlemsskatepics
Favoritskatepics
worldimproving.com-bilder
Videoartiklar
Svenska skatevids
Utländska videos 1
Utländska videos 2
Utländska videos 3
Skatekalender
You Skate Girl
Onlinelista
Forum
Artiklar
Omröstningar
Brotherhood Plaza
Kontakt
Nyhetsbrev
Med den här kan du tipsa andra och sprida just den delen av worldimproving.com som du är inne på när du klickar här.

Du kan också bokmärka eller maila länken till denna sidan med den här knappen.

Reportage: No Limit Tour - Uppsala
11 jul kl 14:03

Tredje stoppet blev Uppsala där vi slog publikrekord och fick skata i stekande sol. Förutom uppvisningar så gör vi massa annat roligt. 17 brudar i 2 minibussar som reser runt hela Sverige, det händer en hel de. Lite av de kan ni läsa här. Bilder kommer snart!


Efter uppvisningen i Sundsvall blev aktiviteten inte mindre direkt. Efter ett mål mat drog vi och spelade brännboll och väl där hittade vi en fotboll vilket självklart innebar fotbollsmatch.

En som inte fick åtnjuta fotbollsmatchen lika mycket som oss andra var vår galnaste åkare – Sophia Lönnberg. Hon tillbringade tid på sjukhuset. Varför? Jo för att hon gjorde en ollie utför den högsta platån jag någonsin sett någon olla ut för. De tre meter som hon flög i luften gjorde att hennes ledband tog rejält med stryk, så hon kommer troligtvis inte kunna skata mer på touren. Sjukt tråkigt att folk inte får njuta av Sophias galna åkning, det är en riktig fröjd för ögat och till och med den värsta skateboardhataren skulle få fjärilar i magen och få upp en skatepepp av att se henne åka. Men nu är det kurage med salvor, gladpack och bandage. Så har ni tur så får ni se henne in action i Malmö.

Sundsvall, drakarnas stad, var vårt osäkra kort på grund av frånvaron av åkarnas skatekontakter i Sundsvall. En annan orosfaktor var att vi skulle ha vårt arrangemang inomhus då solen sken som aldrig förr. Men efter att vi skatat genom Sundsvall stad och delat ut 200 flyers så blev det ganska trångt i lokalen tillslut.

När vi kom tillbaka till skatehallen där vi skulle bo kan man tycka att tjejernas energi borde vara ganska låg. Det var den säkert också, men med Carola i högtalarna så kunde ingen INTE skata hela natten. "Vi har hela lokalen för oss själva, man måste ju passa på" tänkte vi.
Lika smart idé tyckte nog inte alla att det var då väckarklockan ringde kl.08.00 efter 3 timmars sömn. Då visste vi heller inte att resan till Avesta från Sundsvall skulle ta oss 9 timmar. Vi hann dock ha ett fint häng i Bollnäs där vi pimpade våra bilar med feta "No Limit Tour 2008" dekaler och kirrade sjukt cleana t-shirts med samma logga på.

Väl framme i Avesta delade vi den sköna betongen med ett 50-tal WeSC-camp deltagare. Det var lite väl trångt eller så var vi lite väl trötta? Vilket som, vi stannade bara i någon timma för att sedan bege oss vidare till nästa stad – Uppsala.

Efter denna bilresa, med den lilla sömnen i bagaget och en vanlig säng på ett fint vandrarhem i sikte så skulle vilka människor som helst söka sig till sängarna. Men dessa brudar är inte bara bäst i Sverige på att skata, de har även lika mycket energi som 17 åttaåringar på speed. Klockan var nära midnatt då vi drog hem till min inte alltför stora lägenhet. Singstar, vattenpipa, chips och häng var planen. Men på grund av en sur granne så fick vi stänga balkongen och tillställningen blev mera som ett bastuhäng. Det var alltså inte ens på grund av tjejernas låga energi som vi tillslut gick och la oss, utan på grund av syrebristen och stanken av brända popcorn.

Idag var det dags för Uppsala att få se tjejernas grymma åkning. Som tur var hade många fattat hur häftig detta är och vi slog publikrekord. Solen gassande på och 2 Unlimiteds gamla hit "No limit" spelades i högtalaren. Touren fick även tillökning av Sveriges mest skillade skatande tjej, Sarah Meurle. Sarah har inte kunnat visa norrland vart skåpet ska stå för att hon har gjort just det för hela världen istället. Mystic Cup som hölls i Prag fick besök av vår Svenska stjärna där hon kammade hem en fin placering tätt inpå den kvinnliga världseliten.

Under dagen fick man ta del av Johanna Juzelius snygga kickflips i hippen som verkligen drog igång publikens jubel. Även My Magnusson höll applåderna vid liv med bland annat sina snygga bs disasters.

Förutom våra egna åkare så fick vi sällskap av en 73- åring som lärde sig åka skateboard samt höll ett yogapass för de andra besökarna där huvudstående inte var någon match. Vi fick även glädjas av att 4½ åriga Samantha började dansa och sjunga för oss när hon vann en bananazbräda i vår utlottning av våra giveaways. Att hon skulle bli skateproffs var det nu inga tvivel om. Det är vid sådana tillfällen som man verkligen inser hur mycket vår turné betyder för andra än bara oss själva.

Efter den lyckade uppvisningen fick vi åka hem till MarySoul där vi fick en exklusiv klädprovning av hennes cleana loose fit jeans och funky tröjor.

Nu sitter vi i våra pimpade bilar utanför Tornadoskolan i Skarpnäck fast vi egentligen vill vara innanför och packa upp våra sovsäckar. Skolledningen som var snäll nog att låna ut lokalen till oss hade inte tänkt på att man inte kommer in efter klockan 18.00 utan en särskild magnetbricka och klockan nu är närmare midnatt så nu blir det till att ringa och väcka biträdande rektorn som är ute på landet. Natten verkar inte bli helt problemfri. Håll er uppdaterade så får ni se hur allt ordnar sig.

Over and out.

Fler No Limit Tour-nyheter:
Bildserie från Alingsås.
Reportage från Alingsås.
Bildserie från Jönköping.
Reportage från Jönköping.
Bildserie från Linköping.
Reportage från Linköping.
Bildserie från Skarpnäck.
Reportage från Skarpnäck.
Reportage från Uppsaladagen.
Bilder från Umeådagen.
Reportage från Umeå, Sundsvall och tourplan.
No limits hemsida.
No Limit-bloggen.
Logged in members can add comments here.


Copyright worldimproving.com. Kontakt: info@worldimproving.comanvändare


lösenord
glömt lösenord?
bli medlemSlumpa medlem