Nya startsidan
Gamla startsidan
Bli medlem
Medlemsskatepics
Favoritskatepics
worldimproving.com-bilder
Videoartiklar
Svenska skatevids
Utländska videos 1
Utländska videos 2
Utländska videos 3
Skatekalender
You Skate Girl
Onlinelista
Forum
Artiklar
Omröstningar
Brotherhood Plaza
Kontakt
Nyhetsbrev
Med den här kan du tipsa andra och sprida just den delen av worldimproving.com som du är inne på när du klickar här.

Du kan också bokmärka eller maila länken till denna sidan med den här knappen.

Nyhet: No Limit Tour Umeå
7 jul kl 03:36

No Limit Tour har redan sprängt alla gränser! Första stoppet har gett oss mersmak. Över 100 personer kom och fick ta del av våra grymma åkare, peppande skateskola, 160 korvar, massa energigivande redbull och en massa giveaways från våra givmilda sponsorer.


No Limit Tour Umeå
Det största problemet vi hade under dagen var att rymma alla på ytan. Ã…skådarna slickades runt stängslet som omringar den gamla tennisplanen som numera är Umeås bästa skateyta. Tjejerna slogs vänligt om allt som erbjöds att skata på. Tricken trillade in så snabbt inpå varandra att dagens speaker Pramme inte ens hann med att kommentera allt grymt som levererades.

I Umeå sitter inte tjejerna på rumpan och tittar på, över 30 brudar deltog i skateskolan och utvecklades overkligt snabbt under den timma som passet var.

Nu hoppas vi bara att de resterande städerna supportar lika bra som Umeå. Alla är välkomna, killar som tjejer, gubbar som gummor, nybörjare som proffs, punkare som poppare, flintskalliga som långhåriga... ja ni fattar grejen – kom dit!

Här kommer åkarnas egna ord om dagen i Umeå:

"Nervositeten var stor och kräkreflexerna signalerade men peppet tog över och skaten var god som korven. Ã…karnas leenden sken upp ytan även om solen inte sken." Petra Jordmark, Stockholm.

" Jag fick lov att lämna min Harry Potter bok ett tag, men det var det lätt värt!" Viktoria Jönsson, Överkalix.

"Som den korvgubbe jag är var det kul att slippa slänga en enda av de 160 ljuva cylinderformade likdelarna." – Magdalena Mörling, Allingsås

"Red Bull investerade sina 150 dryckesburkar väl och allas törst släcktes och gjorde så att Johanna Juzelius fick vingar och satte en sjukt clean airwalk utför flyouten." Ida Östensson, Umeå/Uppsala.

"Alla grymma brudar som deltog i skateskolan fick en lott som för ovanlighetens skull resulterade i en vinst för samtliga!" Ida Alatalo, Luleå.

"En riktigt rolig dag med grym skate, en trasig mobil och många blåmärken. Och ännu grymmare kommer det att bli, detta är ju bara början!" My Magnusson, Karlstad/Malmö och Sofia Lönnberg, Borlänge.

"Bara början var det ja. Super skoj med roadtrip, hoppas att ni blir avundsjuka." Lina Norlander, Sundsvall/Lund.

"Tanken på att veta att det bara är första dagen på touren gör en grymt peppad. Dagen har varit fantastiskt i den mysiga staden Umeå. Två veckor med dessa brudar kommer bli otroligt kul." - Sarah Thoren, Uppsala.

"No Limit Tour är något man inte får missa och vi hoppas att få träffa även dig på något av våra kommande stopp! Vart vi stannar samt mycket mer kan du se på vår hemsida http://www.nolimitskate.se och vår dagligen uppdaterade blogg http://blogg.nolimitskate.se" Andrea Andersson Antunes, Malmö.

Ses i en stad nära dig!! Fler No Limit Tour-artiklar: Bildserie från Alingsås.
Reportage från Alingsås.
Bildserie från Jönköping.
Reportage från Jönköping.
Bildserie från Linköping.
Reportage från Linköping.
Bildserie från Skarpnäck.
Reportage från Skarpnäck.
Reportage från Uppsaladagen.
Bilder från Umeådagen.
Reportage från Umeå, Sundsvall och tourplan.
No limits hemsida.
No Limit-bloggen.
----------------------------------------------------------------------------------------------------nyhet från 23 juni 2008 No Limit Tour 2008 Under No Limit Tour kommer några av Sveriges bästa skateboardåkande tjejer till en stad nära dig för uppvisningar, skateskola, bbq, give aways och mycket mer.

Det här är platserna, datumen och tiderna att hålla koll på:

Umeå den 6 juli kl. 16:00
Sundsvall den 8 juli kl. 16:00
Uppsala den 10 juli kl. 16:00
Stockholm (Skarpnäck) den 11 juli kl. 16:00
Linköping den 13 juli kl. 16:00
Jönköping den 15 juli kl. 16:00
Alingsås den 17 juli kl. 16:00
Malmö den 19 juli kl. 16:00

Mer info på No Limit Tours nyligen uppdaterade hemsida.


Klicka flyern för mer info på No Limit Tours hemsida.Sarah Thorén (och Sarah Meurle) som kom på delad förstaplats i worldimproving.com's fototävling i Julas är bara två av mer än tio bra tjejer vi får se mer av på No Limit Tour (Klicka bilden för att se tävlingen).

Fler events i skatekalendern.


almqvist7 jul kl 03:39
Soft, alingsås :)

2 sep kl 21:45
coolt NNNNNOooOOOTTT!

2 sep kl 22:25
tänk om de inte skatar för att va coola då? de kanske skatar för att ha kul? hemskt va? =)Logged in members can add comments here.


Copyright worldimproving.com. Kontakt: info@worldimproving.comanvändare


lösenord
glömt lösenord?
bli medlemSlumpa medlem